Pečene paprike

Sastojci:

  • 12 paprika
  • 3 režnja češnjaka
  • 0,5dl ulja
  • sol, papar

Paprike operite i obrišite. Ispecite ih s obje strane u pećnici ili na zagrijanoj ploči štednjaka. Malo ih ohladite i ogulite im kožicu. Prelijte ih s malo ulja i pospite sitno nasjeckanim češnjakom.

Pečene paprike možete pripremiti i tako se ih ispržite na ulju. Tavu poklopite. Dok se prže, često ih okrećite da sa svih strana potamne podjednako. Paprike možete začiniti smjesom od malo ulja, octa, sitno nasjeckanog peršina i češnjaka, te soli i papra.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Odgovori

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: