Svježi sir s vrhnjem

Sastojci:

  • 40 dag svježeg kravljeg sira
  • 3 dl kiselog vrhnja
  • 1 glavica luka
  • 2 režnja češnjaka
  • pola žličice mljevene crvene paprike
  • sol

Svježi kravlji sir stavite u prikladnu zdjelu. Glavicu luka i češnjak ogulite, operite i što sitnije nasjeckajte. U svježi kravlji sir umješajte nasjeckani luk i češnjak te pola pripremljenog kiselog vrhnja, pa sve posolite. Umiješajte i malo mljevene crvene paprike, Potom prelijte poresotalom polovicom kiselog vrhnja i poslužite.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: