Rižoto s tunom

Sastojci:

  • 30 dag konzervirane tunjevine
  • 30 dag riže
  • 1 manja glavica luka

Konzerve tunjevine otvorite i ocijedite ulje. Na tom ulju popržite nasjeckani luk. Čim luk počne mijenjati boju, uspite rižu. Promiješajte i ulijte malo vode. Nastavite kuhati na srednjoj vatri, povremeno dolijevajući po malo tople vode. U kuhanu rižu umiješajte tunjevinu iz konzerve i poslužite.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Odgovori

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: