Rižoto s tunom

Sastojci:

  • 30 dag konzervirane tunjevine
  • 30 dag riže
  • 1 manja glavica luka

Konzerve tunjevine otvorite i ocijedite ulje. Na tom ulju popržite nasjeckani luk. Čim luk počne mijenjati boju, uspite rižu. Promiješajte i ulijte malo vode. Nastavite kuhati na srednjoj vatri, povremeno dolijevajući po malo tople vode. U kuhanu rižu umiješajte tunjevinu iz konzerve i poslužite.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: