Blitva s krumpirom

Sastojci:

  • 1 kg blitve
  • 30 dag krumpira
  • 0,5 dl ulja
  • sol

Blitvu očistite, operite i narežite na duže komade. Krumpir ogulite, operite i narežite na komade. Blitvu i krumpir skuhajte u osoljenoj vodi. Kuhanu blitvu i krumpir ocijedite, ali ih ostavite u posudi u kojoj se se kuhali. Ulijete malo ulja i posolite. Posudu zatim vratite na zagrijanu ploču i pirjajte minutu-dvije na umjerenoj vatri, da ispari suvišna tekućina iz blitve i krumpira.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Odgovori

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: