Poriluk s jajima

Sastojci:

  • 6 jaja
  • 4 poriluka
  • 0,5 dl ulja
  • 4 dag ribanog sira
  • sol, papar

Očistite poriluk, odrežite im korijen i zeleni dio. Zatim poriluk narežite na što uže listiće. U prikladnoj posudi zagrijte ulje. Na umjerenoj vatri pirjajte poriluk, nakon desetak minuta dodaje sol, papar i malo ribanog sira. Kad poriluk omekša, prelijte ga razmućenim jajima. Omlet ispržite s jedne strane, a zatim ga okrenite. Pospite ribanim sirom i oržite još nekoliko minuta da se isprži i druga strana.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: