Kelj sa suhim mesom

Sastojci:

  • 1 kg kelja
  • 30 dag suhe slanine
  • 0,5 dl ulja
  • papar
  •  sol

Kelj očistite, operite i narežite na krupne komade. Kuhajte ga u obilnijoj količini vode, zajedno sa suhom slaninom.

Kuhani kelj izvadite, ocijedite i vratite u posudu u kojoj se kuhao. Posolite, popaprite i začinite s malo ulja. Ostavite da ispari suvišna tekućina, zagrijavajući posudu na umjerenoj vatri. Poslužire s narezanom suhom slaninom.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Komentari

  • gost  On 22. srpnja 2011. at 13:40

    gde je tu kelj …..

  • admin  On 23. srpnja 2011. at 12:34

    evo ga sad… došlo je do zamjene naslova, pa umjesto kelja bio recept s tikvicama

Odgovori

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: